Žena u kabini 10

Žena u kabini 10 - Ware, Ruth | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ware, Ruth
DIMENZIJA
11,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Žena u kabini 10.pdf
ISBN
3645768006417

OPIS

TO JE PUTOVANJE TREBALO BITI SAVRŠENO. Polarna svjetlost. Luksuzno prvo putovanje boutique kruzera, namijenjeno novinarima. Prilika da se Lo Blacklock, novinarka specijalizirana za putovanja, oporavi od traumatične provale. Ali, situacija se neće odvijati prema planu. Kad je usred noći probude krici, Lo će žurno otići do prozora i ugledati tijelo koje je netko iz susjedne kabine bacio u more. Ali, prema evidenciji, nitko nije odsjeo u toj kabini, a i nitko od putnika ne nedostaje s broda. Lo je iscrpljena, preplavljena osjećajima i sve očajnija, ali se mora suočiti s činjenicom da je možda strašno pogriješila. Ili je zarobljena na brodu s ubojicom – a jedina je svjedokinja. “Napeti užitak pun obrata, koji se odvija silno uzbudljivim tempom.” ANGELA CLARKE, autorica knjige Follow Me “Ovu sam knjigu progutala; Ruth Ware je klasičnu premisu zaključane sobe pretvorila u nešto potpuno primjereno dvadeset i prvom stoljeću.” ERIN KELLY “Sav glamur Ubojstva u Orient Expressu Agathe Christie uz golemu dozu intrige i tajnovitosti… držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja.” T. R. RICHMOND, autor knjige What She Left Prvijenac Ruth Ware, triler U mračnoj, mračnoj šumi, bio je bestseler New York Timesa, a tvrtka New Line Cinema kupila je prava za filmsku adaptaciju. Ruth živi s obitelji u sjevernom Londonu.

Pomalo naivnog i širokog naslova, ova priča vodi na čarobno putovanje sjevernim morem okupano luksuzom koji pripada samo šačici sretnih, ali i nevjerojatnim misterijem. Ipak, luksuzno putovanje pod neobičnim okolnostima nije ono najprivlačnije u priči, već… žena u kabini 10.

To je putovanje trebalo biti savršeno. Polarna svjetlost.

POVEZANE KNJIGE