Društvena igra Tempirana bomba

Društvena igra Tempirana bomba Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra Tempirana bomba.pdf
ISBN
1321784596102

OPIS

Društvena igra za 1 ili više igrača starijih od 7 godina. Bomba je upravo aktivirana. Treba je deaktivirati prije nego što eksplodira. Prođite poligon s laserskim nitima u zadanom vremenu. Ako dotaknete lasersku nit, odbrojavanje se ubrzava! Morate zaustaviti bombu prije nego što eksplodira!!! Potrebne 3 AAA baterije (nisu uključene). Dimenzije pakiranja: 27*12*27 cm. TV reklamu pogledajte na sljedećem linku https://youtu.be/LhSWh48UCkE.

Pređite poligon s laserskim nitima u zadanom vremenu. Ako dotaknete lasersku ... Kako bi igranje bilo čim napetije, Marko je u bombu ugradio timer koji otkucava vrijeme do eksplozije, pa je jasno da će igrači morati komunicirati čim učinkovitije i brže, ne praveći previše grešaka kako ne bi došlo do detonacije..

Razmišljajući kako da započnem ovaj tekst, odlučio sam se za to da našim dragim čitaocima postavim jednostavno pitanje: Da li ima neko među vama ... Društvena igra Dixit osvojila je nagradu Spiel des Jahres za 2010. godinu.

POVEZANE KNJIGE