Društvena igra 5 sekundi

Društvena igra 5 sekundi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra 5 sekundi.pdf
ISBN
9477197632358

OPIS

Naravno da znaš nabrojati i 3 vrste pasa! Da, ali možeš li to napraviti pod pritiskom u samo 5 sekundi? I to uz zvuk dosadnog mjerača vremena koji odbrojava, a suigrači zure u tebe i čekaju da pogriješiš? Vrijeme sigurno nije na tvojoj strani – zato samo bubni! Čak i uz rizik da izazoveš valjanje od smijeha! Dali smo ti mogućnost preskakanja pitanja ili prebacivanja zadatka na svog protivnika – samo iskoristi kartice SKRENI ili ŠALJI DALJE. Ipak, pazi, jer cilj svakog igrača je doći prvi do CILJA u ovoj najbržoj obiteljskoj igri ikad! Dob: 8 . TV reklame možete pogledati na sljedećim linkovima http://youtu.be/TbO2Cvv1ym8 http://youtu.be/MVC_RuGIadIhttps://youtu.be/bQP7pn6SkJI Poznata američka komičarka Ellen DeGeneres u svojoj je emisiji tri puta prezentirala ovu zabavnu igru. Kako je to izgledalo možete provjeriti na sljedećim linkovima: http://youtu.be/8dh_zcuNgxA https://www.youtube.com/watch?v=QrzmIOlnAPY https://youtu.be/wFMCjRNf_z8

Opis proizvoda: Izgovori glasno i jasno! ... Društvena igra 5 sekundi Trefl . Društvene igre .

174,90 kn. Naravno da znaš nabrojati i 3 vrste pasa! Da, ali možeš li to napraviti pod pritiskom u samo 5 sekundi? Dodaj na listu želja.

POVEZANE KNJIGE