Zvečka okrugla Minie Mouse

Zvečka okrugla Minie Mouse Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvečka okrugla Minie Mouse.pdf
ISBN
2132824020251

OPIS

Zvečka s malim lopticama u različitim bojama unutar prstena i figuricom Minnie koja se može okretati. Preporučena dob: 3 mjeseci.

Spomenuti poster, ujedno je i reklama za samu izložbu u galeriji, no stanovnici grada Poznana, viziju umjetnika dočekali su s vrlo oštrim kritikama, a nije pomogla niti činjenica, da ... Toggle navigation. Menu.

Ova igračka pomaže stimulirati motoričke sposobnosti, percepciju vida i razvoj sluha. Pliš Mickey Mouse Basic Disney igračka • Projektor Disney Baby Mickey Magic Star Projector Clementoni • Projektor Disney Baby Minnie Magic Star Projector Clementoni • Mick CLEMENTONI zvečka mobitel MICKEY MOUSE je u slobodnoj prodaji u trgovini po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici "Trgovine". Jamstvo i uvjete garancije za CLEMENTONI zvečka mobitel MICKEY MOUSE provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti.

POVEZANE KNJIGE