Moja božićna slikovnica i vježbenica

Moja božićna slikovnica i vježbenica - James, Bethan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Bethan
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja božićna slikovnica i vježbenica.pdf
ISBN
7467567260893

OPIS

Ova slikovnica i vježbenica, namijenjena djeci koja počinju biti aktivna i kreativna u izražavanju, nudi božićni ugođaj, priče, slagalice, čestitke za bojanje i kalendar za novu godinu. Na takav način djeca aktivno ulaze u božićni ugođaj, a ispisujući kalendar dobivaju informacije o najvažnijim blagdanima u liturgijskoj godini. Na kraju iz slikovnice mogu izvaditi čestitke na dijelu kojih sami mogu ispisivati ili crtati sadržaj.

Na dan kad su drugi ljudi zajedno sa svojim obiteljima, svoju osamljenost osjećam jače nego li bilo koji drugi dan u godini. Toga se dana posvetim svojim sjećanjima i svima onima kojima sam u svom životu nenamjerno učinio bilo kakovu nepravdu. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BOŽIĆNA KOLEKCIJA.

naš vrlo vrijedan i kreativan susjed je u penziji, pa, umjesto tugovanja nad vlastitom sudbinom, lamentiranjem o aktualnim političkim događajima, ili ogovaranjem nas ostalih susjeda, odlučio se pozabaviti nečim što ne veseli samo njega, i čime ispunjava, radeći, ove hladne dane, već i nešto što raduje čitav ... Moja božićna slikovnica i vježbenica : priče, slagalice, čestitke za bojenje i kalendar za novu godinu. knjiga nije dostupna Obavijesti me.

POVEZANE KNJIGE