Ljubav poslijepodne

Ljubav poslijepodne - Kleypas, Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
6,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav poslijepodne.pdf
ISBN
7815873317501

OPIS

Beatrix Hathaway uvijek se ugodnije osjećala u prirodi i sa životinjama nego u plesnoj dvorani. Iako je u prošlosti odlazila na londonske balove, klasičnu ljepoticu Beatrix nitko nikad nije oborio s nogu, niti joj je itko ozbiljno udvarao. Pomirila se s time da nikad neće pronaći ljubav. Je li došlo vrijeme da se najslobodoumnija od sestara Hathaway skrasi s običnim muškarcem samo kako bi izbjegla usidjelištvo? Kapetan Christopher Phelan zgodan je i hrabar vojnik, koji se nakon povratka s bojišta namjerava oženiti Beatrixinom prijateljicom, živahnom koketom Prudence Mercer. Ali, kako objašnjava u pismima Pru, život na bojnom polju zacrnio je njegovu dušu i postaje jasno da se Christopher neće vratiti kakav je otišao. Kad Beatrix sazna za Pruino razočaranje, odluči pomoći prijateljici pišući pisma Christopheru u njezino ime. Ubrzo se njezino dopisivanje s Christopherom pretvori u nešto duboko i ispunjavajuće. Kad se Christopher vrati kući, odlučan je u namjeri da bude sa ženom koju je zavolio u pismima. Ali, ono što je započelo kao nedužna varka završilo je agonijom neuzvraćene ljubavi i strašću koja se ne može zanijekati.

Pomirila se s time da nikad neće pronaći ljubav. Je li došlo vrijeme da se najslobodoumnija od sestara Hathaway skrasi s običnim muškarcem samo ... Ljubav poslijepodne Love in the Afternoon, igrani, romantična komedija, SAD, 1957 REŽIJA: Billy Wilder.

Beatrix Hathaway uvijek se ugodnije osjećala u prirodi i sa ... LJUBAV POSLIJEPODNE peti je roman iz serije o sudbini obitelji Hathaway slavne spisateljice Lise Kleypas. Beatrix Hathaway uvijek se ugodnije osjećala u prirodi i sa životinjama nego u plesnoj dvorani.

POVEZANE KNJIGE