Sanjarica

Sanjarica - Radaković, Zorica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radaković, Zorica
DIMENZIJA
4,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Sanjarica.pdf
ISBN
4995971821726

OPIS

Nakon što je napravila estetsku operaciju povećanja grudi kako bi razveselila i iznenadila svoga partnera Gorana, dizajnera odjeće i producenta, junakinja mora otići na bolovanje jer zahvat nije prošao kako je planirano. Svijet dvoje ljubavnika satkan je od tračeva, želje za uspjehom, jurcanjem za slavom te željom da se bude prava ili lažna zvijezda žutih magazina, naslovnica i televizijskih emisija. U želji za zabavom i da budu drugačiji, njih dvoje snimaju kratke videozapise, bilježe svoj život u detalje, smatrajući kako je važan i nedostižan. I sve je idilično dok ona ne otkrije snimke svoga ljubljenoga Gorana s drugim ženama i muškarcima, kada se kao kula od karata ruši njezin svijet sagrađen na obmanama i lažima. Ulovljena u vlastitu mrežu za snove, junakinja romana Sanjarica ne može se iz te mreže koju je oko nje sagradio njezin ljubavnik izvući osim ako ne prekine sve niti kojima je vezana. Zorica Radaković napisala je roman o smrti i življenju, o očaju i ljubavi, o ispraznosti i lažnom sjaju koji celebrity-kultura predstavlja. Šokantna u detaljima, razobličujuća u cjelini, složena i banalna, Sanjarica je knjiga o svakodnevici u društvu lažnoga morala i krivih vrijednosti.

30 protumačenih univerzalno najčešćih snova. Tumač snova TUMAČ SNOVA - SANJARICA - ZNAČENJE SNOVA Tumač snova po slovima - odaberite slovo ispod Tumač snova A Tumač snova B Tumač snova C Tumač snova Č Tumač snova Ć Tumač snova D Tumač snova Dž... Sanjarica.info.

Svaki san o putovanju predstavlja vaše pokrete u životu koji mogu biti prema naprijed, a možda u nekim situacijama i unazad. Sanjarica, sanovnik, tumač snova Što zapravo znači neki san, kako ga protumačiti i shvatiti što nam poručuje naša podsvijest . Više o snovi, sanjarica, sanovnik, tumačenje snova, sanjati, značenje sna. Sanjarica.info je web portal koji vas vodi u svijet snova i pomaže vam otkriti što svaki od tih snova znači.

POVEZANE KNJIGE