Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande

Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande - Lukačić, G., Babić, M. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lukačić, G., Babić, M.
DIMENZIJA
11,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak na zemlju – Nove avanture Pande mande.pdf
ISBN
7575591341676

OPIS

Povratak na Zemlju je treći nastavak edukativne eko slikovnice o pandi Mandi i njenim prijateljima, a svaki od tri nastavka može se čitati i kao zasebna priča. Panda Manda zasvira na češalj i tako dozove Martondu koji ih u svemirskom brodu spušta na Zemlju da vide o čemu se radi. Razigrane i duhovite ilustracije Martina Babića i zanimljiv tekst koji se temelji na znanstvenim činjenicama obogaćenim maštom otisnut je velikim tiskanim slovima kako bi i čitači početnici lako čitali, a i oni koji su već postali gutači slova. Slikovnica je namijenjena predškolskoj djeci i djeci nižih razreda osnovne škole. Ne propustite pročitati zašto su se pande vratile na Zemlju!

Kao što beba treba dodir majke kako bi imala potpun doživljaj majčinske ljubavi i sigurnosti koja joj ona pruža, tako i ljudi kao djeca majke Zemlje trebaju biti u fizičkom kontaktu s Zemljom kako bi osjetila ljubav i sigurnost, povezanost s prirodom, cijelim biljnim i životinjskim svijetom, s ... Lijepa je vijest ta da je broj panda koje žive u divljini najmnogoljudnije zemlje na svijetu u porastu u posljednje vrijeme. Kako pomoći ovoj ugroženoj vrsti, možete provjeriti ovdje , ako želite sa svojom plišanom pandom sudjelovati u petak na tulumu, prijaviti se možete ovdje , ako se želite još jednom uvjeriti koliko su umiljate ove ... evotv - digitalna televizija nove generacije.

Ispostavilo se kako tek četvero od 10 ima sinkroniziran tjelesni sat sa svojim studentskim rasporedom. Ostalih 60 posto patilo je od "social jet laga" barem 30 minuta.

POVEZANE KNJIGE