Treća opcija

Treća opcija - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
11,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Treća opcija.pdf
ISBN
1325061864023

OPIS

U novom akcijskom trileru Vincea Flynna, autora mnogobrojnih bestselera New York Timesa, superagent CIA-e Mitch Rapp suočava se s neprijateljem za kojega nije ni znao da postoji. Osoba koja vuče konce spremna je na sve kako bi postigla svoj cilj, ali ono što ne zna jeste dokle je Mitch Rapp spreman ići kako bi otkrio tko ga je izdao.

Sve istomišljenike okupit će pod jednim kišobranom, već je prije, metaforički, kako i pjesniku priliči, najavio Miroslav […] Ukratko, Hrvatskoj treba treća opcija, i na sreću, Hrvatska ima treću opciju: ORaH! I možda bi bilo dobro, prije komentara, da posjetite ORaH-ovu stranicu, uvjerite se da ORaH zaista nudi rješenja, a tko zna, netko se možda konačno i odluči da prvi put uđe u svijet politike učlanjenjem u ORaH! Možemo je prema najnovijim brojkama treća opcija s potporom od 9,3 posto. MOST je četvrti s potporom do 8 posto, dok Domovinski pokret ima podršku 6,8 posto ispitanih građana, što je pad od oko jedan posto u odnosu na prošli mjesec, i nastavak negativnog trenda za Miroslava Škoru.

DOMOVINSKI POKRET. Škoro predstavio najuže suradnike: 'Želimo biti u politici nešto novo, trenutno nemamo razloga razgovarati s HDZ-om' 29.02.2020.

POVEZANE KNJIGE