1000 naljepnica – lutke za odijevanje

1000 naljepnica – lutke za odijevanje Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,61 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 naljepnica – lutke za odijevanje.pdf
ISBN
5332685324355

OPIS

Kovčežić s dinosaurima Sadrži 4 knjige i 1000 naljepnica Ovaj vrhunski kovčežić za zabavu i učenje sadrži 4 knjige u potpunosti posvećene dinosaurima. Od strašnih letača i čudovišta iz morskih dubina, do divovskih mesojeda i zastrašujućih boraca, ova će vas knjiga zabaviti i zapanjiti. S njegovim slagalicama, labirintima, igrama i čudesnim modelima za sastavljanje dinosaura, ovaj komplet mora imati svaki obožavatelj dinosaura koji drži do sebe!

Pomoću naljepnica moguće je ukrasiti prikolicu. Preporučena dobna skupina 3+ Komplet uz koji će se djevojčice uživjeti u ulogu modnih stilistica te osmisliti izgled vila i princeza.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste ... 1001 naljepnica: Snježno kraljevstvo II - Pridruži se Ani, Elzi i njihovim prijateljima u novoj pustolovini i zabavi se rješavajući zadatke. Čeka te više od 1000 naljepnica i sati zabave! Kumine lutke obišle svijet.

POVEZANE KNJIGE