Bijeg od stvarnosti

Bijeg od stvarnosti - Jones, Lisa Renee | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jones, Lisa Renee
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeg od stvarnosti.pdf
ISBN
2290356912169

OPIS

Njegov me dodir osvaja, topao i nježan, grešan i uzbudljiv. Ne bih mu smjela vjerovati. Ne smijem mu otkriti svoje tajne. Ali kako da to ne učinim kad je on razlog zbog kojeg dišem. On je baš ono što mi je potrebno. Već u dobi od osamnaest godina, zbog tragedije i mračne tajne, Lara je prisiljena pobjeći od svega što poznaje i voli te započeti novi život. Nakon šest godina skrivanja i s novim identitetom, Amy se naposljetku usudila povjerovati da su je zaboravili – iako ni sama ne može zaboraviti. Ali čim prestane biti na oprezu, duhovi njezine prošlosti brzo je sustižu i nagone na novi bijeg. U avionu, dok se pokušava suočiti s užasom još jednog gubitka identiteta i prisiljava se početi iznova, Amy se upoznaje s Liamom Stoneom, mračno privlačnim milijarderom samotnjakom koji je usto briljantan i glasovit arhitekt. Muškarcem koji zna što želi i uzima kad poželi. A ono što želi jest Amy. Odbijajući prihvatiti “ne” kao odgovor, uvlači je u strastvenu ljubavnu vezu, vodeći je do granica njezine seksualnosti. Želi je posjedovati. Tjera je da poželi da bude posjedovana. Liam od nje želi sve i ne prihvaća ništa manje od toga. Ali što ako je Amy toliko slomljena tragedijom da zna kako on želi više nego što bi mu trebala dati?

Amruševa 1, nova je oaza zanimljivog koncepta, neodoljivih okusa i idealan je gastro bijeg od stvarnosti. Čak i ako je taj bijeg traje kratko, u Lažnom Svjedoku je i više nego uzbudljiv i kvalitetan.

Vladini ekonomisti, izdvajajući smiješnih 290 milijuna kuna za demografsku revitalizaciju Hrvatske, nisu uopće svjesni problema. Parfemi kao mirisni bijeg od stvarnosti: Svakim otvaranjem bočice vode nas u neki ljepši svijet Nove bočice parfema poput talismana čuvaju i oživljavaju lijepe trenutke koje smo doživjeli ili o kojima još samo maštamo, nudeći tako bijeg od stresne svakodnevice. bijeg od stvarnosti prijevod u rječniku hrvatski - poljski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. ''Još od daleke prošlosti, ljubav je uvijek nailazila na prepreke, ali je isto tako uvijek nalazila svoj put do voljene osobe.'' - ističu u Hotelu ORA, jednom od najpoznatijih splitskih hotela, koji će ovog vikenda svojim gostima omogućiti toliko željeni bijeg od stvarnosti i to u krilo - voljene osobe. Jednodnevni izlet u ovaj grad savršeni je bijeg od stvarnosti i odlično punjenje baterija.

POVEZANE KNJIGE