Trideset i pol izlika

Trideset i pol izlika - Grover Swank, Denise | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grover Swank, Denise
DIMENZIJA
9,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Trideset i pol izlika.pdf
ISBN
1080299507128

OPIS

Život u gradiću Henryetti u Arkansasu okreće se naglavce s dolaskom novog svećenika, ali Rose ipak više intrigira smrt postarije susjede. Policija Henryette tvrdi da je smrt bila prirodna, ali Rose se sve to čini sumnjivo – baš kao i njezinoj nenadanoj saveznici, osamdesetdvogodišnjoj susjedi Mildred iz Kluba dušobrižnika. Ali Rose nema vremena za istraživanje: tek je otvorila rasadnik sa sestrom Violet (koja je usto usred razvoda), a približava se i neizbježno upoznavanje imućne obitelji njezina dečka Joea. Povrh svega, Joeu se ne sviđaju njezini česti susreti s novim okružnim tužiteljem Masonom Deverauxom III. Ukratko, Rose Gardner još se jednom našla usred za nju tako tipičnog kaosa…

Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Druga knjiga iz ove serije, roman "Dvadeset devet i pol razloga" u prodaji je od 19.7., a treća knjiga "Trideset i pol izlika" u prodaji je od 9.8. Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice. Kada navršimo trideset godina, više nije bitno koliko atraktivno izgledamo, nego koliko smo zdrave.

Denise Grover Swank. Dvadeset devet i pol razloga 49,90 kn.

POVEZANE KNJIGE