Učitelj

Učitelj - Diamond, Katerina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Diamond, Katerina
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Učitelj.pdf
ISBN
4560125248625

OPIS

Mislite li da znate kome možete vjerovati? Mislite li da znate razliku između dobra i zla? Varate se… U predvorju ekskluzivne škole u Devonu pronađeno je tijelo ravnatelja kako visi s krovnih greda. Nekoliko sati ranije primio je paket i samo on je mogao razumjeti značenje nijeme poruke koju je prenosio. A ona je značila kraj. I dok se Exeter suočava sa sve većim brojem stravičnih ubojstava, zabrinuti detektivi Imogen Grey i Adrian Miles, opterećeni životnim brigama, moraju riješiti slučaj i ponovno učiniti svoj grad sigurnim No kako bivaju uvučeni u mrežu korupcije, laži i iskorištavanja, sa svakim su korakom sve bliže sablasnim tajnama skrivenim u srcu njihove zajednice. No jednom kad otkriju što motivira ubojicu, hoće li ga doista željeti zaustaviti? PAMETAN. NEIZVJESTAN. JEZOVIT. Roman Učitelj psihološki je kriminalistički triler koji predstavlja klasu za sebe. Svakako nije za osjetljive.

Nudi vam veću fleksibilnost za prilagođavanje svojeg radnog vremena osobnim i obiteljskim obvezama. Možete rasti i razvijati se unutar Helen Doron mijenjanjem svojih poslovnih mogućnosti u skladu sa svojim željama i aspiracijama. VLASNIKU i voditelju glumačke škole u Beogradu Miroslavu Aleksiću određen je pritvor od 30 dana nakon što ga je nekoliko bivših učenica optužilo za silovanje. Učitelj vjeronauka treba ispunjavati uvjete sukladno ugovorima Vlade Republike Hrvatske i vjerskih zajednica, odredbama članka 105.

Truhelka. Nekoć, ne baš tako davno, tvrde znalci, tradicionalne, dobrostojeće obitelji pokušale su sinove potaknuti da studiraju pravo i medicinu.

POVEZANE KNJIGE