Sestra

Sestra - Jensen, Louise | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jensen, Louise
DIMENZIJA
5,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestra.pdf
ISBN
8231657532148

OPIS

Grace se promijenila otkad joj je umrla najbolja prijateljica Charlie. Proganjaju je Charlieine riječi, njihov posljednji susret. U potrazi za odgovorima, otvorit će staru Charlieinu kutiju s uspomenama. Uskoro će joj postati jasno da o mnogim stvarima nije imala pojma. Kad Grace krene u potragu za Charlieinim ocem pojavit će se Anna, djevojka koja tvrdi da je Charlieina sestra. Pronašavši Annu, Grace će imati osjećaj da je pronašla novu obitelj, a Anna će se udomaćiti u kući koju Grace dijeli sa svojim dečkom Danom. Ali nešto nije u redu. Nestaju stvari, Dan se ponaša čudno, a Grace je uvjerena da ju netko prati. Ili se sve to događa u njezinoj glavi? A možda se sa svakim korakom bliže istini o Charlie i Anni dovodi u strašnu opasnost? NIJE MOGLA UČINITI NIŠTA DA SPASI CHARLIE… ILI MOŽDA IPAK JEST? IZAZOVAN I NAPET PSIHOLOŠKI TRILER, SAVRŠEN ZA LJUBITELJE DJEVOJKE U VLAKU, PUSTILA SAM TE I SUPRUGOVA TAJNA.

siječnja testiranjem je utvrđeno da je pozitivna na koronavirus. Novinarima je kazala da nije ... II E.

Pronašla način za laku zaradu: Zanosna mlađa sestra Kate Moss prodaje svoje golišave fotografije za ogromne iznose. Autor: I.

POVEZANE KNJIGE