Tajni život Anne Blanc

Tajni život Anne Blanc - Kincheloe, Jennifer | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kincheloe, Jennifer
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni život Anne Blanc.pdf
ISBN
6929821227423

OPIS

GODINA JE 1907., LOS ANGELES Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sherlock Holmes, ali u njezinu svijetu žene ne rješavaju zločine. No, kad se suočila s mogućnošću pustolovine, pobjegla je svojoj pratilji te se pod lažnim imenom zaposlila u Policijskoj upravi Los Angelesa i postala policijskom pomoćnicom. Ondje je doznala za niz ubojstava u javnim kućama, koja policajci nisu shvaćali ozbiljno. To ju je potaknulo poduzeti nešto pa je sama započela istragu. Ako policajci doznaju za to, otpustit će je; ako njezin otac dozna za to, odreći će je se; a ako njezin zaručnik dozna, otkazat će njihovo vjenčanje. Stoga Anna mora izabrati – hoće li biti istražiteljica, jer zna da to doista jest, te riskirati da izgubi sve, ili će napustiti svoj san i ostaviti ubojicu na slobodi.

Dijeli: Kataloški br.: 114066. Cijena: 129,00 KN Klupska cijena: 39,00 KN Proizvod je na zalihi.

No, kad se suočila s mogućnošću pustolovine, pobjegla je svojoj ... "Tajni život Anne Blanc" knjiga je kojoj je poprilično teško odrediti žanr; imamo tu elemente krimića, ljubavne priča, povijesnog romana pa čak, možda i chick- lita. Svaka čast autorici na tome što me uspjela toliko „zbuniti" strukturom romana da ne znam ni sama koje bi elemente istaknula i stavila u prvi plan u opisu ovog djela. GODINA JE 1907., LOS ANGELES Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sherlock Holmes, ali u njezinu svijetu žene ne rješavaju zločine.

POVEZANE KNJIGE