Pitanje anatomije

Pitanje anatomije - Vujčić, Marina | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vujčić, Marina
DIMENZIJA
12,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Pitanje anatomije.pdf
ISBN
7840657488794

OPIS

godine imenovana je na mjesto ravnateljice Drame splitskog HNK. „Nagrada BOOKtiga" umrežava sve gradske knjižnice Istarske županije; dobitniku se uručuje priznanje - primjerak najčitanije ... »Pitanje anatomije« je i više od samoga pitanja anatomije, to je i pitanje filozofije, psihologije.

Autorica se vješto poigrava suprotnostima pa tako bankarica kojoj kroz ruke prođu tisuće kuna živi u siromaštvu, a čovjek koji je izumio stroj za zamatanje poklona poklone mrzi i davati i primati. Pitanje anatomije. Sadržaji tagirani sa izrazom: "Pitanje anatomije" Marina Vujčić: "Svi su tu, na ovim i onim mrežama, a kada ti treba zagrljaj - nigdje nikoga" Naša najdraža spisateljica i Cosmo kolumnistica napisala je sjajan roman "Pitanje anatomije" o dvoje solera, važnom dodiru i umjetnosti koja liječi.

POVEZANE KNJIGE