Sirakuza

Sirakuza - Ephrom, Delia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ephrom, Delia
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Sirakuza.pdf
ISBN
7249461553645

OPIS

U svom najnovijem romanu, nakon memoara Sestra Majka Muž Pas (itd.), Ephron vodi dvojicu bračnih parova i odlazi na odmor u Italiji. Radnja se ovdija u Rimu i drevnom gradu Siracusu. Finn je vlasnik restorana, skroman, zgodan čovjek, u braku s krutom Taylor, sofisticiranom, koja je opsjednuta njihovom kćerkom Snow, desetogodišnjom ljepoticom koja razvija školsku zaljubljenost na blokiranog pisca Michaela, oženjenog s Lizzie, novinarkom čija je karijera u opadanju.

- 215. g. Web Kamera uživo Sirakuza, pogled od plaže Marina di Priolo.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Hotel Como, Sirakuza - Uspoređivanje cijena Hotelske recenzije Informacije o hotelu Učinite svoju pretragu hotela jednostavnom. Pronađite najnižu cijenu na trivago.hr Prosječna cijena željezničkih karata od Verona do Sirakuza je 949,78 kn.

POVEZANE KNJIGE