Fra Jaki Joakim Gregov: Kiparski brevijar

Fra Jaki Joakim Gregov: Kiparski brevijar - Gregov, fra Joakim Jaki | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gregov, fra Joakim Jaki
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Fra Jaki Joakim Gregov: Kiparski brevijar.pdf
ISBN
3645115336390

OPIS

Prof. Andriana Ciprić odradila je veoma marno i stručno nemalu zadaću – skupivši rasuto, objedinila je u ovoj zahtjevnoj monografiji najveći dio radova akademskog kipara fra Joakima Jakija Gregova, nastalih tijekom 40 godina stvarateljskog umjetničkog rada.

... Fra Jaki, osim što je župnik Milne i gvardijan samostana čiji je ujedno i jedini član, akademski je kipar i vrlo jak ribar - ali u zadnje vrijeme samo s ostima pod sviću i to s profi-dozvolom, k tome i sjajan kuhar, koji nakon talijanskih, američkih ... Fra Joakim Gregov - kipar, gvardijan, ribar i jaki kapetan bojnog broda ...

ređenja i mlade mise upisao kiparski smjer na rimskoj "Scuola delle arti ornamentali". - Na Teologiji nisam diplomirao iz teologije, nego iz sakralne umjetnosti Iva Dulčića, a u Rim sam stigao s 29 godina kao svećenik, pa sam sve malo drugačije gledao ... Type(s) de contenu et mode(s) de consultation : Texte noté.

POVEZANE KNJIGE