Slučaj Vanga

Slučaj Vanga - Stojanov, Nikolaj | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojanov, Nikolaj
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Slučaj Vanga.pdf
ISBN
2131944859030

OPIS

Nikolaj Stojanov (rođen 1948. godine u gradu Karlovu, u Bugarskoj) autor je petnaest proznih knjiga, među kojima su i zbornici priča i novela Noćna veza, Kvartovske kronike, Tranzitna viza, Knjiga bez korice, Francuska soba, Jesenjske novele. Po njegovim scenarijima snimljena su četiri televizijska igrana filma. Napisao je brojne radio drame. Preveo je sa francuskoga djela Patricka Modiana, Francoise Sagan, Georges-Oliviera Chateaureynauda. Knjige Nikolaja Stojanova objavljivane su u Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Albaniji, Rumunjskoj, Srbiji, Južnoj Koreji i Makedoniji. Osnivač je i predsjednik međunarodne fondacije Balkanika, koja svake godine dodjeljuje istoimenu nagradu balkanskih naroda za književnost, poznatu kao Balkanski Nobel. Dobitnik je najautoritetnije bugarske nagrade za književnost Ivan Vazov; europske nagrade za prozu u stihu, kao i nagrade Pariz-Europa za doprinos kulturi Ujedinjene Europe (2005. g.).

Vang negira sve tvrdnje protiv njega. Bulen koji je tada imao 20 godina, bio je sa svojim prijateljem u jednom klubu kada je sreo dizajnera.

Pročitajte više. Književnik Nikolaj Stojanov osobno je poznavao proročicu, a njegova nova knjiga 'Slučaj Vanga - Drugačiji pogled' je u prodaji. Cijeli intervju pročitajte u novom Astralu Možete li se za početak predstaviti našoj publici te opisati svoj odnos s njom? Kakav 'drugačiji pogled ... NIKOLAJ STOJANOV SLUČAJ VANGA - DRUGAČIJI POGLED.

POVEZANE KNJIGE