Igra društvena spin to sing

Igra društvena spin to sing PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra društvena spin to sing.pdf
ISBN
1402685559032

OPIS

Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima. Skini besplatnu aplikaciju Spin to Sing na svoj mobitel kako bi započeo igru. Nakon toga kreni igrati. Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg igrača koji će otpjevati pjesmu sa tvog telefona te pokazati svojeg izvrsne glasovne sposobnosti kako bi nadmašio svog prethodnog protivnika. Zavrti! Zapjevaj! Pobijedi! Dob: 8 .

Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima. Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg Dodaj na listu želja.

Vjerujemo kako će pjevačke zvijezde također razveseliti i mogućnost da tijekom pjevanja snime svoje najbolje selfie slike koje mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama! Društvena igra Spin to sing; Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku.

POVEZANE KNJIGE