Čudesna narukvica Artura Peppera

Čudesna narukvica Artura Peppera - Patrick, Phaedra | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Patrick, Phaedra
DIMENZIJA
12,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna narukvica Artura Peppera.pdf
ISBN
9802977594047

OPIS

Ovaj dirljivi prvijenac britanske autorice Phaedre Patrick svojom će toplinom i mudrošću oduševiti ljubitelje popularnog žanra priča u kojima se običan i dosadan život preobrazi u uzbudljivo putovanje i proces samootkrivanja. Nakon četrdeset godina braka udovac Arthur Pepper među stvarima pokojne supruge pronalazi zlatnu narukvicu s privjescima i zaintrigiran tim otkrićem kreće u razotkrivanje tajni koje kriju privjesci. No kako se koja priča razotkrije, pojavljuju se nove tajne i Arthur doznaje da je njegova žena prije nego što ga je upoznala imala uzbudljiv život o kojem on nije imao pojma. Nakon tolikih godina koje su proveli u sretnom brakupočinje se pitati je li ju uopće poznavao. Roman o braku, žalovanju i sjećanjima, ugodan je i okrepljujuć poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne.Ekscentričan, šarmantan, topao i mudar, ovaj roman govori o pronalaženju hrabrosti, plemenitosti i suosjećanja i onda kad se sve čini beznadnim i izgubljenim. Nina George, autorica Male pariške knjižareBajkovita priča o udovcu Arthuru Pepperu, koji se u poznim godinama odriče svojeg udobnog ali dosadnog života i kreće na čudesno putovanje samootkrivanja okrijepit će vas poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne. KirkusOva je knjiga melem za dušu i srce. The SunŠarmantno. Dirljivo. Duhovito. Tužno. Nezaboravno. Library JournalO autorici: Phaedra Patrick studirala je povijest umjetnosti i marketing. Bavila se oslikavanjem stakla, organiziranjem filmskih festivala i komunikacijskim menadžmentom. Njezine kratke priče osvojile su nekoliko nagrada. Čudesna narukvica Arthura Peppera prvi joj je roman. Živi u Velikoj Britaniji sa sinom i mužem.

Nakon četrdeset godina ... Čudesna narukvica Arthura Peppera, Phaedra Patrick 16. studenoga 2017.

Posted by: Aura Redakcija in ALTERNATIVNA MEDICINA. Saznajte kako vam Ashwagandha može poboljšati zdravlje i zašto je treba koristiti.

POVEZANE KNJIGE