Agencija za roditelje

Agencija za roditelje - Baddiel, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel, David
DIMENZIJA
9,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Agencija za roditelje.pdf
ISBN
5654649102048

OPIS

HOĆU BOLJE RODITELJE! Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) “što su tako dosadni„ i 3) “što su stalno umorni”. No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje. Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini… Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

David Baddiel je komičar, voditelj brojnih televizijskih i radijskih emisija te autor četiriju hvaljenih romana. Agencija za roditelje njegova je prva knjiga za djecu.

To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) "što su tako dosadni„ i 3) "što su stalno umorni". No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Informativni letak za korisnike javnih elektroničkih komunikacijskih usluga, 2016 Brošura - Kako zaštititi dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona, 2016/2017 (pdf) Letak - Korisnička prava u poštanskim uslugama, 2016 (pdf) Agencija za roditelje - Agencija za roditelje briljantno je duhoviti roman i epska pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu - i djetetu u svakome.

POVEZANE KNJIGE