Agencija za roditelje

Agencija za roditelje - Baddiel, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel, David
DIMENZIJA
8,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Agencija za roditelje.pdf
ISBN
6617272615387

OPIS

HOĆU BOLJE RODITELJE! Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) “što su tako dosadni„ i 3) “što su stalno umorni”. No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje. Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini… Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

UPUTE HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 (predškolske ustanove) preuzmite OVDJE. REZULTATI UPISA DJECE U DJEČJI VRTIĆ SREDNJACI - 2020./2021.

Prve specijalizirane agencije počele su u Hrvatskoj s radom prije 20-ak godina. Godine 2008.

POVEZANE KNJIGE