Od Nove do Nove

Od Nove do Nove - Pisac, Ana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pisac, Ana
DIMENZIJA
8,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Od Nove do Nove.pdf
ISBN
9084058467914

OPIS

Osim odraslima, pravo na zabrinutost i probleme najčešće se priznaje tek tinejdžerima. Onima koji su mlađi od jedanaest godina, dakle onima koji još idu u niže razrede, život je valjda idiličan. Malo sutra! – rekla bi mlada spisateljica koja u ovoj zbirci priča i proznih crtica pokazuje s koliko se nimalo lakih životnih izazova moraju suočavati i neposredni predtinejdžeri.

veljače u prosjeku za 20 posto, odnosno od 600 do 800 kuna po ispraćaju, kako bi se smanjila financijska opterećenja obiteljima preminulih, izvijestila je u utorak Gradska uprava. Nove cijene vrijedit će do daljnjeg ... Ulaganje u nove biznise za oblikovanje kružne ekonomije s niskim udjelom ugljika.

Četvrta generacija popularnog japanskog modela uz jednolitreni benzinac od 72 KS starta na 106.800 kuna, dok je početni hibrid na 130.900 kn Mladi do 29 godina su podijeljeni i većina ih to ne želi. Slavonci, primjerice - njih više od 70 posto, žele se cijepiti.

POVEZANE KNJIGE