Mali avion

Mali avion Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali avion.pdf
ISBN
4717776182193

OPIS

Mali avion ima mnogo posla. Tvoje male ruke mogu im pomoći. Navij igračku, stavi je na stazu u slikovnici i gledaj kako se kreće!

Navij igračku, stavi je na stazu u slikovnici i gledaj kako se kreće! Uz slikovnicu MALI AVION vaš mališan će dobiti i igračku na navijanje koja se postavi na stazu na kraju slikovnice i prigodnu pjesmicu o aviončiću:) Slikovnica s preklopnom pistom i igračkom. Vrsta: slikovnica mali avioni za trening i rekreaciju sve do velikih putničkih, transportni civilni i vojni zrakoplovi,; avioni kojima se na zemlji sklapaju krila (po definiciji učvršćena, nepomićna su u letu) radi bolje mogućnosti transporta ili radi smještaja većeg broja aviona na nosačima zrakoplova,; avioni s promjenjivom geometrijom krila kao što su General Dynamics F-111, Grumman F-14 Tomcat ... Ultralaki avion je kategorija vazduhoplova, koju karakterišu: mala geometrija, mala masa, mala instalirana snaga pogona, male brzine leta, jednostavna tehnička rešenja, mala cena, jednostavno rukovanje i šira dostupnost većem broju ljudi.U periodu, kasnih 1970 i početkom 1980.

- Mali avion Mali avion se srušio kod Hvara, pilota iz mora izvukli Slovenci. R.I.

POVEZANE KNJIGE