Najljepše Perrauttove bajke

Najljepše Perrauttove bajke - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
11,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepše Perrauttove bajke.pdf
ISBN
2023469723950

OPIS

Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki. U knjizi se nalazi 11 najpoznatijih bajki Charlesa Perraulta, među kojima su Trnoružica, Crvenkapica, Pepeljuga, Modrobradi, Mačak u čizmama, kao i one malo manje poznate, poput Magareće kože, Vila, Griselde i Riki Čuperka. Prepričala: Stefania Leonardi Hartley Ilustracije:Katya Longhi, Fabiano Fiorin,Laura Sighinolfi i drugi

Autori: Grupa autora; Broj stranica: 124; Uvez: Tvrdi; Nakladnik: Znanje d.o.o. Godina izdanja: 2017.

Kupi! PRIČOM DO GLAZBE - priča kao polazište u glazbenom odgoju i obrazovanju djece mlađe i predškolske dobi Željka Horvat-Vukelja, Petra ... NAJLJEPŠE PERRAULTOVE BAJKE - SLIKOVNICA. 21,50 KM: Nakladnik: ZNANJE: Kategorija: drugi-nakladnici: Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki.

POVEZANE KNJIGE