Bol

Bol - Gardner, Lisa | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gardner, Lisa
DIMENZIJA
11,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Bol.pdf
ISBN
2239656361381

OPIS

Ovo je prvi roman američke majstorice trilera na hrvatskom jeziku. Ubojstvo supruga policajke Leoni prilično je brutalno, a uz njega se veže i nestanak njezine kćeri. Sve upućuje da je sama učinila zločin. No detektivka D.D. Warren slučaju pristupa profesionalno te savjesno kreće u dinamičnu i mučnu istragu. Beskompromisni karakteri i snažna volja ove dvije policajke neprestano se sukobljavaju, uz količinu emocija koje se mogu grabiti lopatom. Jednoj je nestalo dijete i za to je krive, druga je na pragu majčinstva i to utječe na njezinu objektivnost u istrazi. Vrlo moćna knjiga koja istražuje fenomen korupcije u policiji, ali i razornu snagu emocija u obitelji.

Brat je imao samo 26, a Mišo 28 godina, priča nam Burnać Znam da je svima teško radi korone, no na upit kako sam sada kada nema nastupa, uvijek kažem - 'nikad bolje'. Jer ... Butik hotel Bol nalazi se na 5 minuta hoda od obalnog šetališta, a nudi vanjski bazen s terasom za sunčanje, teretanu i prostor za opuštanje sa saunom.

BOL (band), a Norwegian electronica band Bol (music), a feature of Indian rhythm Bol; Bol, a 2011 Pakistani film directed by Shoaib Mansoor; BOL Entertainment; BOL Network, a Pakistani media group; Places. Bol (Swabian Jura) Bol, Chabahar, Iran; Bol, Chad, a city in Chad; Bol, Croatia, a town on the Croatian island of Brač; Bol, Mazandaran, Iran; Boľ, a village in eastern Slovakia Navy Shifts the 2021 Fitness Cycle to July 34 days ago Transforming Reserve Pay, Personnel Processes 134 days ago Newest NP2 Features Improve Navy Reserve Pay and Personnel Processes 124 days ago Navy Personnel Command Holds Change of Command 53 days ago Sailors Needed to Move; NPC Innovated to put Them in Motion 224 days ago NPC Launching New Website: MyNavyHR.Navy.mil 21 days ago Bol - dvosobni stan 55,86 m2 sa terasom i vrtom - otok Brač, Prodaja stanova, Stanovi, Nekretnine, 149000.00 € - INDEX OGLASI AKTUALNI JAVNI POZIVI ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA ORGANIZACIJU IZVANUČIONIČKE NASTAVE.

POVEZANE KNJIGE