Pričam ti priču

Pričam ti priču - Stuhlreiter, Đurđica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stuhlreiter, Đurđica
DIMENZIJA
3,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Pričam ti priču.pdf
ISBN
8696887178273

OPIS

Ova zbirka malih pričica o velikim temama prilagođenih mladima i najmlađima odiše jednostavnošću, čistoćom, vedrinom i duhovitošću. Zanimljive kratke priče povezane su sadržajnim porukama i progovaraju o važnim temama, ne samo za dijete… Zbirka je podijeljena u četiri dijela (“O slikanju prirode”, “O životinjama i još koječemu”, “Igra, prijateljstvo i…” i “O svemu i svačemu”).

Pričam ti priču o poštenju, ja koji sam gazio ostale da bih došao ovdje gdje danas jesam.… Ispričati priču jedno je od najvećih umijeća. Pričanje je u samoj osnovi jezika i ima ne samo zabavljački već i ljekovit učinak.

Međutim, ustanovio sam da je svet teško promeniti, pa sam pokušao da promenim moju naciju. Đurđica Stuhlreiter PRIČAM TI PRIČU. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Pričam ti priču………………..

POVEZANE KNJIGE