Nasljednica u bijegu

Nasljednica u bijegu - Anne, Melody | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljednica u bijegu.pdf
ISBN
3587726760235

OPIS

Chad iza sebe ima godine provedene u Mornarici i specijalnim postrojbama Navy SEAL. Sudjelovao je u najtajnijim operacijama i navikao je na visoko rizične situacije. No nije navikao na rizik kada je njegovo srce u pitanju – žene su za njega zabava, a brak mu ne pada na pamet. S druge strane, Bree je mlada nasljednica koja se pokušava osamostaliti, no prate ju anonimna prijeteća pisma i potreban joj je čuvar – a to će biti Chad. Isprva nezadovoljna što je opet pod nečijom kontrolom, Bree će uskoro primijetiti da je njezin zaštitnik ujedno i vrlo privlačan muškarac.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Nasljednica u bijegu je odlična knjiga autora Melody Anne. Knjiga pod nakladom 24 sata izdana je kao meki uvez uvez.

Ovaj prebogati par je na društvenim mrežama kao što je Instagram već objavljivao fotografije svoga luksuznog doma, a snimali su ih i u reality emisijama. Foto: Instagram. VICTORIA SWAROVSKI nasljednica je carstva Swarovski i u Austriji je poznata pjevačica.

POVEZANE KNJIGE