Nasljednica u bijegu

Nasljednica u bijegu - Anne, Melody | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljednica u bijegu.pdf
ISBN
1600258261112

OPIS

Chad iza sebe ima godine provedene u Mornarici i specijalnim postrojbama Navy SEAL. Sudjelovao je u najtajnijim operacijama i navikao je na visoko rizične situacije. No nije navikao na rizik kada je njegovo srce u pitanju – žene su za njega zabava, a brak mu ne pada na pamet. S druge strane, Bree je mlada nasljednica koja se pokušava osamostaliti, no prate ju anonimna prijeteća pisma i potreban joj je čuvar – a to će biti Chad. Isprva nezadovoljna što je opet pod nečijom kontrolom, Bree će uskoro primijetiti da je njezin zaštitnik ujedno i vrlo privlačan muškarac.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Nasljednica u bijegu je odlična knjiga autora Melody Anne. Knjiga pod nakladom 24 sata izdana je kao meki uvez uvez.

Potajno spletkare kako bi oženili svoju djecu i kuću napunili unucima, sad je došao red na Bree, jedina žena u obitelji. II Melody Anne: Nasljednica u bijegu 1234 Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata Bogata nasljednica je izjavila da je zbog događaja u kojem su ispražnjeni tajni sefovi u kući s čak 55 soba pokraj londonskog Hyde Parka "potresena". Ovaj prebogati par je na društvenim mrežama kao što je Instagram već objavljivao fotografije svoga luksuznog doma, a snimali su ih i u reality emisijama. Foto: Instagram.

POVEZANE KNJIGE