Drugo stanje Bridget Jones

Drugo stanje Bridget Jones - Fielding, Helen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fielding, Helen
DIMENZIJA
4,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Drugo stanje Bridget Jones.pdf
ISBN
2610126807219

OPIS

U novoj knjizi Drugo stanje Bridget Jones, i četvrtoj u serijalu o najsimpatičnijoj solerici u izdanju Lumena, Bridget je u ranim četrdesetim godinama života. Biološki sat otkucava… Ipak, Bridget nije ni nakraj pameti da to prizna; napokon je sredila svoj život i živi kao samopouzdana zaposlena žena, okružena prijateljima i materijalno osigurana. Premda, i dalje je sama. Njezini ljubavnici iz prošlosti – uvijek ozbiljan odvjetnik Mark Darcy, za kojega Bridgetini prijatelji kažu da izgleda „kao da je progutao metlu”, i šarmantni, nepouzdani vjetropir i ženskar Daniel Cleaver – pronašli su nov život u kojemu nema mjesta za Bridget. No, tako je samo na početku dnevnika. Ubrzo se Bridgetin životni put ponovno isprepliće sa životima Marka i Daniela te oživljava ovaj urnebesno smiješan ljubavni trokut. Bridget otkriva nevjerojatnu činjenicu – trudna je. Ali tko je otac – Mark ili Daniel?

Dobitnicima Oscara Renee Zellweger i Colinu Firthu ovoga puta pridružuje se Patrick Dempsey , poznatiji i kao dr. Derek Shepherd alias dr.McDreamy iz popularne serije Uvod u Anatomiju. https://facebook.com/landhrhttp://www.movie-hr.comSADRŽAJ FILMA:Veliki hit iz 2001.

Jedva čekamo… Drugo stanje Bridget Jones (2016)Bridget Jones's Baby Žanr Komedija, RomantikaGodina 2016Redatelj: Sharon MaguireGlavne uloge: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin FirthTrajanje filma : 01:29:00Datum izlaska : 15. Rujan 2016.

POVEZANE KNJIGE