Domina

Domina - Hilton, L.S. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hilton, L.S.
DIMENZIJA
9,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Domina.pdf
ISBN
6450104547797

OPIS

VRTOGLAVA napetost u novom hit-trileru najzgodnije spisateljice žanra. Prvi nastavak u serijalu, „Maestra“ ostavio nas je bez daha, a nova priča ulazi dublje u podzemlje međunarodnog kriminala umjetninama. Ako se neka junakinja može nazvati „antijunakinjom“, onda je to sigurno Judith Rasleigh. Kada je shvatila da nema kruha u predavanju odgovornosti drugima, uzela je stvari u svoje ruke. Kroz „Maestru“ smo se uvjeravali, iz stranice u stranicu, kako se život može drastično promijeniti samo jednim činom. A tih činova bilo je puno. Osveta, ubojstva, jahte i divlji seks – sve po redu pomiješano sa sofisticiranim ukusom za kulturu. Venecija – grad umjetnosti i spletki Judith se, na početku ove knjige, nalazi u Veneciji gdje je otvorila svoju malu umjetničku galeriju i gdje se želi skrasiti u normalnom životu. No, za takav život morala je u potpunosti promijeniti identitet. Sada se predstavlja kako Elizabeth Teerlinc. Život o kakvom je sanjala vrlo je blizu svog ostvarenja u tom gradu prepunom kanala i mračnih uličica. Ali oni koji se smatraju lovcima, najčešće završe kao lovina. Mir, naša draga Elizabeth, još dugo neće pronaći. Kotač se pokrenuo i ne namjerava stati. Kozmopolitsko putovanje u potrazi za istinom Elizabeth je vrsna stručnjakinja za procjenu umjetničkih djela, ali uz njezinu specifičnu vrstu karaktera klijenti su joj nerijetko mutni likovi s onu stranu zakona. U priču se upliće ruski oligarh u traganju za navodnom skicom Caraviggieva djela. Iako je svjesna da to djelo nikako ne može postojati, Elizabeth se uhvati istraživanja. Istovremeno shvati da joj se u stanu stvari pomiču na mjesta na kojima ih nije sama ostavila. Što se ovdje zbiva? Jasno je: netko joj je za petama. I to netko tko zna što radi. Suluda potraga za istinom odvest će našu junakinju, a i čitatelja zajedno s njom, u Pariz, Englesku, Amsterdam, švicarske Alpe, Ibizu, pa čak i Beograd. Glamur, seks i profinjenost Već smo u prethodnom romanu imali prilike čitati o ljubavi prema glamuru glavne junakinje. Brendovi se nižu jedan za drugim, miješaju se s analizom umjetničkih djela i vrućim scenama seksa. A ne zaboravimo ni leševe koji se pojavljuju tu i tamo. No ovoga puta nisu Elizabethino djelo, što ne znači da nisu povezani s njezinim životom. Kako je priča ispričana u prvome licu, treba spomenuti da je glas naratorice pun duha i bistrine. „Domina“ je izvrstan drugi nastavak u serijalu koji ruši sva očekivanja čitatelja i uvodi ga u moderan svijet jedne drugačije vrste trilera.

Natural huge tits curly brunette alt dominatrix Arabelle Raphael gets rimjob in sixtynine position from man slave then anal fists him and gets fucked. 168.8k 100% 5min - 720p. Welcom to the Brutal Domina world.You will find extraordinary femdom video here.

1080p 11 Min Erotikvonnebenan - 38,3k Sichten - 720p. BP174-Cum Control Domina.

POVEZANE KNJIGE