Bez rukavica

Bez rukavica - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez rukavica.pdf
ISBN
5078228761288

OPIS

Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se s onim što ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi! Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom. Znamo što bismo trebali napraviti u životu, ali ne znamo kako. Upravo zato postoji ova knjiga! Bruno Šimleša, autor bestselera “Škola života” i “Ljubavologija” piše o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao, kako drugačije nego – bez rukavica. Dio knjige su i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je originalno objavljena 2012. godine pod nazivom “U rukavicama mi je ionako prevruće”, a ovo je novo i dopunjeno izdanje! Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

Nema mogućnosti krvarenja kao kod vađenja krvi tako da nije nužno kod apliciranja muskularne ili subkutane injekcije stavljati ... On website http://wsgordana.com you will find step-by-step written and video instructions about crochet and knitting, showing you how to easily create a vari... Rukavice bez pudera namjenjene su osobama koje imaju osjetljiviju kožu na rukama jer puder isušuje kožu. Kao dodatna zaštita ruku od znojenja naša preporuka je da se ispod jednokratnih rukavica po mogućnosti prvo na ruku stave tanke pamučne rukavice. Bez rukavica.

Sve je to nekad bilo dio života Marka Martinjaka. Trenirao je i s Mirkom Filipovićem, a danas je pod vodstvom Dalibora Čibarića svjetski prvak u boksu bez rukavica Zagrebačka Dubrava Hrvatskoj je dala nekoliko vrhunskih sportaša - Sandru Perković, Josipa ... Aromaterapeutkinja Marijana Šimunić Raič, voditeljica servisa Eko dom, otkriva ti svoje recepte za ekološko čišćenje u kojima su glavni sastojci soda bikarbona, ocat, limunov sok i eterična ulja."Čistim bez rukavica" njezin je moto od kad je kemijska sredstva za čišćenje zamijenila prirodnima | missZDRAVA PROTEKLOG vikenda dogodio se najbrži nokaut u povijesti sve popularnijeg borilačkog sporta, boksa bez rukavica.

POVEZANE KNJIGE