Mali drveni vlakić

Mali drveni vlakić PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali drveni vlakić.pdf
ISBN
9734272783217

OPIS

Drveni vlakić napravljen od kvalitetnog kaučuka, ručno obojen.14 dijelova. Dimenzije 32 x 9 x 7 cm. Dob 1,5 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Drvena konstrukcija tračnica lako se postavljaju mali dijelovi su fiksirani tako da dijete nemože progutati. Popratno lokomotiva i dva vagona tomica vlakić dodatno nije iz seta.

Uz drvene kocke će svako dijete biti pravi mali graditelj, uz drvene slagalice razvit će sposobnost riješavanja jednostavnih problema, a uz drvene vlakić puzzle će se ludo zabaviti, kao i potaknuti kreativno izražavanje i maštu. Didaktičke igračke drveni vlakiĆ drveni vlaki ...

POVEZANE KNJIGE