Drvene puzzle 4 dijela – Patka

Drvene puzzle 4 dijela – Patka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvene puzzle 4 dijela – Patka.pdf
ISBN
9421967117536

OPIS

VIGA DRVENE PUZZLE 4 DIJELA – PATKA Drvene puzzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje boja i oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Motiv: patka Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 1,8 cm Dob 1,5Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Malena žuta patkica krasi ove fantastične drvene puzzle sa kojima će Drvene puzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice.

Sjajne za učenje boja i oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. 826.404 proizvoda 272 trgovina 5.973 brandova .

POVEZANE KNJIGE