Drvena farmerska kućica s aktivnostima

Drvena farmerska kućica s aktivnostima Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvena farmerska kućica s aktivnostima.pdf
ISBN
6975323259708

OPIS

Drvena farmerska kućica s raznim aktivnostima: zupčanici koji se okreću, oblici za ubacivanje i sat za učenje gledanja na sat. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje. Dimenzije 22 x 20 x 20 cm. Dob 2 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Za 5 sekundi bit ćete preusmjereni na početno stranicu. Mamas & Papas EBBY slonić s aktivnostima - igračka za kolica - Veseli slonić zabavit će vašu bebu! Tekstilnu igračku u veselim kontrastnim bojama lako možete pričvrstiti na dječja kolica, autosjedalicu ili dječji krevetić. Slon zvecka dok se kreće, neki dijelovi šuškanja i griza olakšavaju osjetljivim desnima prilikom izlazaka prvih zubića. DRVENA FARMERSKA KUĆICA.

... VIGA DRVENA FARMERSKA KUĆICA S AKTIVNOSTIMA.

POVEZANE KNJIGE