Slučaj plaža

Slučaj plaža - Jakšić Čokrić Puko, Ivica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jakšić Čokrić Puko, Ivica
DIMENZIJA
9,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Slučaj plaža.pdf
ISBN
2717020956665

OPIS

Slučaj plaža, satirična proza Ivice Jakšića Čokrića Puke, multipraktik umjetnika, pokazuje kako je to plaža, u dobra stara vremena “dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudi” (Wikipedija), postala slučaj. Slučaj pri tome nije eksces – ali jest slučaj po tome što se stvar otela kontroli – nego više pravilo, jer jasni su i uzroci i posljedice. Nema tu slučajnosti.

11.07.2019. Jenki se vratio na Obojenu, jači nego ikad! Prije dvije godine inspekcija mu je sve 'sorila', a sad opet ima štekat na gradskoj plaži i pravi se ... Slučaj s Korčule za anale hrvatskog pravosuđa: dok drugi zarađuju na njihovoj imovini, oni već gotovo 40 godina vode spor zbog oduzetog zemljišta.

Neuspješna privatizacija Kraljičine plaže u političkoj javnosti je izazvala polemiku o tome, da li je odustajanjem Rojal grupe učinjena šteta državi i ... NOVI DESTINACIJSKI BUM: SLUČAJ PLAŽA Nakon Doktora Kukoča, Cede i, uvjetno rečeno, Peruzovića te bivšeg ministra Barišića (i njihovih preteča: Sanje, Jerka, Egekhera, Bebe, Tonice…) i Ivica je... Ministarstvo ispituje slučaj 'ležaljke u Tučepima', a ogorčen je i načelnik; Napadnuta gošća je otišla u drugi grad na Jadranu: Ovdje je predivno i plaža je svima dostupna Treći slučaj u dva tjedna: Plaža kod Dubrovnika zagađena fekalijama, ne preporučuje se kupanje ... To je u posljednja dva tjedna treća plaža na jugu Hrvatske koja je zatvorena zbog iznenadnog onečišćenja fekalijama.

POVEZANE KNJIGE