Slučaj plaža

Slučaj plaža - Jakšić Čokrić Puko, Ivica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jakšić Čokrić Puko, Ivica
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Slučaj plaža.pdf
ISBN
9850299503314

OPIS

Slučaj plaža, satirična proza Ivice Jakšića Čokrića Puke, multipraktik umjetnika, pokazuje kako je to plaža, u dobra stara vremena “dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudi” (Wikipedija), postala slučaj. Slučaj pri tome nije eksces – ali jest slučaj po tome što se stvar otela kontroli – nego više pravilo, jer jasni su i uzroci i posljedice. Nema tu slučajnosti.

Jenki se vratio na Obojenu, jači nego ikad! Prije dvije godine inspekcija mu je sve 'sorila', a sad opet ima štekat na gradskoj plaži i pravi se ... Slučaj plaža - pismo PGŽ-a gradonačelniku Crikvenice: Anonimna kaznena prijava donosi "zaključke ulice" Anto Ravlić 1 year ago Crikvenica Na preksutrašnji zbor građana vezan uz (ne)raspisivanje koncesije za Glavnu plažu kao predstavnica PGŽ-a doći će pročelnica Milošević koja je uputila pismo gradonačelniku Rukavini Plaža je tako prošlog ljeta bila bez koncesionara, a mnogi su primijetili pad u razini kvalitete. Svoje nezadovoljstvo dio Crikveničana nedavno je izrazio putem peticije.

11.07.2019. Jenki se vratio na Obojenu, jači nego ikad! Prije dvije godine inspekcija mu je sve 'sorila', a sad opet ima štekat na gradskoj plaži i pravi se ... Slučaj plaža - pismo PGŽ-a gradonačelniku Crikvenice: Anonimna kaznena prijava donosi "zaključke ulice" Anto Ravlić 1 year ago Crikvenica Na preksutrašnji zbor građana vezan uz (ne)raspisivanje koncesije za Glavnu plažu kao predstavnica PGŽ-a doći će pročelnica Milošević koja je uputila pismo gradonačelniku Rukavini Plaža je tako prošlog ljeta bila bez koncesionara, a mnogi su primijetili pad u razini kvalitete.

POVEZANE KNJIGE