Gelato sladoled iznenađenja

Gelato sladoled iznenađenja Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Gelato sladoled iznenađenja.pdf
ISBN
3014728303489

OPIS

Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom. 6 različitih mirisa (jagoda, limun, grožđe, čokolada, vanilija i karamela), 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina, te 3 različite boje očiju. Posudice sa sladoledom se transformiraju u lutkice jednostavnim otvaranjem i izvrtanjem. Uz svaku lutkicu dolazi i malena četka i prekrasan šešir. Nije moguće birati lutku. Dob 3 .

6 različitih mirisa (jagoda, limun, grožđe, čokolada, vanilija i karamela), 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina, te 3 različite boje očiju. Posudice sa sladoledom se transformiraju u lutkice ... Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom.

Stoga se njegov volumen povećava za veliki postotak tijekom izrade . Osim što sadrži više zraka nego gelato, sladoled pakira i više vrhnja, što znači da je sadržaj masti visok. Veliki izbor raznih igračaka za djevojčice - za veselje i zabavu malih princeza.

POVEZANE KNJIGE