Gelato sladoled iznenađenja

Gelato sladoled iznenađenja Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Gelato sladoled iznenađenja.pdf
ISBN
5675720579580

OPIS

Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom. 6 različitih mirisa (jagoda, limun, grožđe, čokolada, vanilija i karamela), 12 različitih čašica sladoleda i 12 različitih haljina, te 3 različite boje očiju. Posudice sa sladoledom se transformiraju u lutkice jednostavnim otvaranjem i izvrtanjem. Uz svaku lutkicu dolazi i malena četka i prekrasan šešir. Nije moguće birati lutku. Dob 3 .

See more ideas about ice cream, cream, ice. Sladoled je najpoznatiji ljetni desert.. Razliku između gelata i sladoleda ljudi najčešće ne poznaju, ili samo misle da je gelato talijanski naziv za sladoled, što jest točno, ali ne i jedina razlika.Za razliku od gelata, sladoled mora sadržavati minimalno 10% mliječne masti te se mora miješati tijekom zamrzavanja kako bi se u glatku teksturu ubacio zrak. Mirisne preslatke lutkice koje se transformiraju iz čašice sa sladoledom.

Proizvod trenutno nije dostupan. Proizvod trenutno nije dostupan.

POVEZANE KNJIGE