Figurica Minnie i kombi sa slatkišima

Figurica Minnie i kombi sa slatkišima Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Figurica Minnie i kombi sa slatkišima.pdf
ISBN
9532296932561

OPIS

Figurica Minnie i kombi sa slatkišima.Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda.Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se svjetla!Bočni dio kombija se otvara i pretvara u mjesto za druženje uz slatkiše.Za dob 3 i više godina.

Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se svjetla! Bočni dio kombija se otvara i pretvara u mjesto za druženje uz ... FIGURA MINNIE I ŠTAND SA SLATKIŠIMA DISNEY MICKEY / MINNIE MOUSE Akcijska cijena 119,99 kn ( redovna cijena 149,99 KN ) OPIS: Figurica Minnie i štand sa slatkišima. Nova iMT tehnologija - kad se figurica približi setu za igru, na njemu će se upaliti svjetla i/ili glazba.

Minnie ima sve što joj je potrebno za izradu najfinijih slatkiša i sladoleda. Uz iMT tehnologiju, kada se Minnie stavi na prednje sjedalo, upale se svjetla! Bočni dio kombija se otvara i pretvara u mjesto za druženje uz slatkiše.

POVEZANE KNJIGE