Frozen mikrofon s pojačalom na stalku

Frozen mikrofon s pojačalom na stalku Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Frozen mikrofon s pojačalom na stalku.pdf
ISBN
6747555421606

OPIS

Ekskluzivan teleskopski mikrofon s 2 različite prateće melodije. Gornji dio može se skinuti. Podesiv po visini, kontrola glasnoće, line-in priključak tako da možeš spojiti svoju omiljenu glazbu sa svojim glasom. Potrebno 6 LR6 baterija (nisu uključene). Dimenzije pakiranja 28*70*7 cm. Dob 3 .

Gornji dio može se skinuti. Podesiv po visini, kontrola glasnoće, lin-in priključak tako da možeš spojiti svoju omiljenu glazbu sa svojim glasom.

Kad je gitara spojena na pojačalo, žice su osjetljive na dodir pa ih je dovoljno samo dotaknuti dlanom kako bi se proizveo zvuk. Gitara ima dva načina rada i 6 snimljenih ritmova koji se aktiviraju istovremenim pritiskom na tipku odabranog ritma i žice. FROZEN MIKROFON S POJAČALOM NA STALKU SNJEŽNO KRALJESTVO GLAZBENE IGRAČKE Za cijelu ponudu i aktualne cijene posjetite našu internet trgovinu www.minibigme.com FROZEN MIKROFON S POJACALOM NA STALKU (16071) opis .

POVEZANE KNJIGE