Drveni sorter

Drveni sorter Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Drveni sorter.pdf
ISBN
8299838657965

OPIS

Kutija s oblicima. Žive boje, zaobljeni rubovi za sigurnost djece, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm. Dob 1,5 .Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Dob: 1,5+ Broj igračke 88625 kn Klupska cijena. 7.

Dimenzije: VIGA drveni sorter 53659 je u slobodnoj prodaji u trgovini po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici "Trgovine". Jamstvo i uvjete garancije za VIGA drveni sorter 53659 provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti.

POVEZANE KNJIGE