Martina plišana kornjača

Martina plišana kornjača Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Martina plišana kornjača.pdf
ISBN
4709708577758

OPIS

Kornjača Martina je tvoj novi plišani prijatelj! Hoda kad je pozoveš i glasa se prijateljski. Pričaj s njom nježno, inače će se uplašiti, čudno se glasati i pobjeći od tebe! Potrebne 3 LR06 (AA) baterije koje su uključene u pakiranje. Dimenzije pakiranja 32x21x20 cm. Dob 18 mj . TV reklamu možete vidjeti na sljedećm linku: https://youtu.be/oEi5JKckn8Y.

Besplatna isporuka na kucnu adresu uz popust za gotovinsko placanje. Plišana kornjača Martina je vaš novi najbolji plišani prijatelj! pozovite ju i hodat će uvijek budite nježni prema njoj inače će se uplašiti i pobjeći od vas i naravno, morate se brinuti o njoj Potrebne su 3 AA baterije koje su uključene u pakiranje. Za djecu od 18+ mjeseci. IMC TOYS Martina plišana kornjača.

Treba joj se obraćati nježno, inače će se uplašiti, čudno se glasati i pobjeći! Potrebne 3 LR06 (AA) baterije (uključene u pakiranje). Dimenzije pakiranja 32x21x20 cm.

POVEZANE KNJIGE