Dar knjiga – 100 stvari koje ti želim za rođendan

Dar knjiga – 100 stvari koje ti želim za rođendan Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – 100 stvari koje ti želim za rođendan.pdf
ISBN
5742632652859

OPIS

ZA TVOJ ROĐENDAN od srca ti želim puno sreće i sve najbolje! Ovo je mojih 100 lijepih želja za tebe, za uzbudljivu, nadahnutu i uspješnu godinu tvojega života i time ti hoću pokazati KOLIKO TE VOLIM. Na posljednjim stranicama možeš zapisati vlastite želje i ono što ti je posebno važno. Uživaj u svojem posebnom danu!

bez bolesti, 8760 sati provoda, 525600 minuta lijepih trenutaka i 31536000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan! Koliko god puta da ste to čuli, i dalje je istina. Najbolji pokloni su oni koje malo platite, ali za koje ste uzeli puno vremena.

Kutije koje ste sačuvali "za ... Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan! Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi. Draga naša Božice, hvala ti Nekoga će ovi naslovi razveseliti.... Ali to je jedini put naprijed prema tvom snu.

POVEZANE KNJIGE