Kronika vesele zavjere

Kronika vesele zavjere - Schuberth, Richard | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schuberth, Richard
DIMENZIJA
8,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Kronika vesele zavjere.pdf
ISBN
9891367602161

OPIS

Kad markantni ali vremešni profesor Katz u vlaku za Beč upozna tinejdžerku Biggy, ostali putnici teško mogu naslutiti da upravo počinje pustolovina njihovih života. Njihova glavna misija postaje spriječiti mladoga nadobudnog pisca Renéa Mackensena da napiše roman o Katzovoj neprežaljenoj ljubavi Klari Sonnenschein. Renéu je naime dovoljno to što zna da je Klara preživjela koncentracijski logor kako bi ispleo priču o njoj koja nema nikakve veze s time kakva je ona uistinu bila. Katz i Biggy kuju nevjerojatnu zavjeru koja je minuciozno razrađena i pomalo okrutna, ali i neizmjerno duhovita i pametna. A njezini protagonisti u potrazi za istinom morat će iz austrijske idile putovati sve do Beograda i Tel Aviva. Kronika vesele zavjere prvi je roman prokušanog austrijskog esejista, dramatičara i pjesnika Richarda Schubertha. U njemu se miješaju mašta, oštroumnost i vic, a posebne poslastice su aforizmi kojima se otvaraju poglavlja. Pravi recept kako misliti svojom glavom i sačuvati neovisan duh!

Free shipping and pickup in store on eligible orders. Kronika vesele zavjere / Richard Schuberth ; prevela s njemačkog Anne-Kathrin Godec. - Zaprešić : Fraktura, 2017.

Duhovit, pametan i provokativan roman pripovijeda priču o neobičnom prijateljstvu koje će se roditi između postarijeg profesora filozofije Katza i mlade djevojke Biggy nakon slučajnog susreta u vlaku. Profesorova velika ljubav Klara postala je meta nadobudnog pisca koji o njoj želi napisati roman ... ‎Kad markantni ali vremešni profesor Katz u vlaku za Beč upozna tinejdžerku Biggy, ostali putnici teško mogu naslutiti da upravo počinje pustolovina njihovih života.

POVEZANE KNJIGE