Nešto grešno

Nešto grešno - Enoch, Suzanne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enoch, Suzanne
DIMENZIJA
10,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto grešno.pdf
ISBN
4598212516613

OPIS

Kad ju je prvi put ugledao bila je poput egzotične božice koja je lebdjela po plesnom podiju, prizivajući u misli slike toplih noći i svilenih plahti, pa je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. Nije mogao prestati misliti na nju. No uskoro će shvatiti kako ta dama nije baš najoštroumnija, ali i da je njezino bujno poprsje neposredno iznad dubokog dekoltea više nego dobar nadomjestak za to. Prije nego što toga uopće postane svjestan, razmetljivo će se hvaliti svojim budućim poslovnim poduhvatima, želeći na nju ostaviti dobar dojam… Možda se lady Sarala Carlisle samo pravila naivnom, no Shay će prekasno shvatiti da se iza njezine nekonvencionalne ljepote skrivaju britak um i besprijekorni instinkti… jednostavno ga je nadmašila i protela mu posao! Stoga njih dvoje započinju igru u kojoj je lijepa umjetnost zavođenja samo jedna od mnogih vještina koje Shay posjeduje. Ali jedino što se u tom ratu može izgubiti jest srce…

Kad ju je prvi put ugledao bila je poput egzotične božice koja je lebdjela po plesnom podiju, prizivajući u misli slike toplih noći i svilenih plahti, pa je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. ... Nešto grešno book.

I zato, ako želiš nekakvu dogovornost, nabavi si psa. Suzanne Enoch knjige: najboljše avtorja (Malopridnež, Ljubljeni grešnik, Skriti junak, Spreobrnjeni lahkoživec, Polnočni zmenek, Škandalozna stava, Greh in rahločutnost, Grešno povabilo) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Odgovor: Kad je Bog tačno stvorio anđele je tema za diskusiju, ali ono što sigurno znamo je da je Bog sve stvorio dobrim, jer On, u svojoj svetosti, ne može da stvori nešto grešno. Dakle, kad se Sotona, koji je bio anđeo Lucifer, pobunio protiv Boga i pao sa neba (Izaija 14; Ezekiel 28), jedna trećina anđela se pridružila njegovoj ... Očito je da europski vlastodršci, predvođeni engleskom politikom, još uvijek smatraju da je Hrvatska kao samostalna država nešto grešno, crimen (zločin) za poredak koji oni žele.

POVEZANE KNJIGE