Nespomenuta

Nespomenuta - Rivers, Francine | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rivers, Francine
DIMENZIJA
5,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Nespomenuta.pdf
ISBN
1568058363581

OPIS

Omiljena autorica Francine Rivers u ovomu dirljivom romanu donosi nam biblijsku pripovijest o ljubavi Bat-Šebe i Davida, priču o preljubu i potrazi za oproštenjem. Bat-Šebina je ljepota probudila strast kralja Davida… Njihova ljubavna priča nije završila nakon jedne zajedničke noći: nastavila se ljubomorom i ubojstvom, kao i strašnim grizodušjem. U židovskomu svijetu u kojemu se preljub kažnjavao ženinom smrću Bat-Šeba je bila ljaga za svoju obitelj, a njezino je ime – sinonim za sramotu i sablazan – bilo zabranjeno spominjati… Nespomenuta je biblijska priča o strasti i moći, bitkama na bojnim poljima i u ljudskim srcima, koja progovara o posljedicama naših izbora, potrebi za oproštenjem i pronalaskom konačnoga ispunjenja – vječnim temama koje su jednako važne u svim vremenima i na svim mjestima. Zorno dočaravajući teške nutarnje borbe svojih junaka te razoran utjecaj strasti, moći i vlasti na ljudsku dušu, Francine Rivers istodobno jasno oslikava Božju ljubav i milosrđe prema onima koji su potrebni iskupljenja.

Zorno dočaravajući teške nutarnje borbe svojih junaka te ... Ostala nespomenuta prava izvor 71 Ostale nespomenute kazne izvor 43 Ostali prihodi izvor 43 Prihodi s naslova osiguranja, refundacije štete i totalne štete izvor 43 Prihod od dividendi na dionice u kreditnim i ostalim financijskim institucijama izvan javnog sektora izvor 31 Prihodi od pozitivnih tečajnih razlika izvor 31 Gradska knjižnica Trogir Adresa: Obala bana Berislavića 15, 21220 Trogir Ravnateljica: Sanda Marlais Buble Tel: 021/882-949 Fax: 021/881-711 E-mail: [email protected] 5. Ostala nespomenuta imovina 10 (5)* 10% 20% Napomena: U stupcu 3.

Opis proizvoda. Omiljena autorica Francine Rivers u ovomu dirljivom romanu donosi nam biblijsku pripovijest o ljubavi Bat-Šebe i Davida, priču o preljubu i potrazi za oproštenjem.

POVEZANE KNJIGE