Nevolja

Nevolja - Howard, Linda | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevolja.pdf
ISBN
7251349540875

OPIS

Morganu Yancyju, operativcu i vođi tima paravojne skupine, ništa nije važnije od njegova posla. Ali nakon što upadne u zasjedu i gotovo izgubi život, Morganov narednik odluči doznati tko progoni članove njegovoga elitnog tima – i zašto. U strahu da će nepoznati neprijatelj ponovno napasti, Morgana šalju na udaljenu lokaciju uz upozorenje da se pritaji i ostane na oprezu. Međutim, između primamljive sustanarke koju je odlučan zaštititi i smrtonosne prijetnje koja čeka u sjeni, ostati pritajen pokazat će se njegovim najopasnijim zadatkom do sada. Privremena policijska načelnica planinskog gradića u Zapadnoj Virginiji, Isabeau “Bo” Maran, konačno je dovela svoj život u red – Bo ima prijatelje, psa i nešto novca u banci. A zatim se na njezinu pragu pojavljuje Morgan Yancy. Bo ne treba tajanstvenog čovjeka u svome životu – a posebno ne želi hodajuću nevolju, zavodljivu i tajnovitu kao što je Morgan. Što se više bore protiv snažne privlačnosti među njima, to Morgan i Bo postaju bliskijima, iako ona zna da se on skriva pred nečime. Otkriti istinu, međutim, moglo bi je stajati više nego što je voljna dati. A kada se razotkrije Morganov tajni identitet, moglo bi je to stajati i života. “Nepostoji ništa slično seksi napetoj priči fantastične Linde Howard!“ – Romantic Times “Nagrađivana spisateljica Linda Howard stručnjakinja je u spajanju opasnosti i romanse u hitu, u kojemu se stranice okreću jedna za drugom… Strast i pogibelj u vrtoglavom zamahu.“ – Coventry Evenning Telegraph LINDA HOWARD nagrađivana je autorica bestselera New York Timesa, uključujući Up Close and Dangerous, Drop Dead Gorgeous, Cover of Night, Killing Time, To Die For, Kiss Me While I Sleep, Cry No More i Dying to Please. Živi u Alabami sa svojim suprugom i dva zlatna retrivera.

Foto: Glas javnosti/Ilustracija. Veljko Belivuk je potplatio službenicu koja je bila zadužena za nadzor njegovog kućnog pritvora tako što joj je davao novac i poklone da bi mogao krišom da bude na slobodi. Građani Bandića ocijenili trojkom, a pamtit će ga po aferama, fontanama i neumornom radu Godina nevolja u kojoj su nas napustili i brojni velikani! Ovo je 10 događaja koji su obilježili 2020.

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je rano jutros u velikoj akciji ... Jedan od vođa navijača "Partizana" Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, saslušan je danas u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici.. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali osumnjičeni za pripadnost kriminalnoj grupi kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, saslušani su u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Izraz "velika nevolja" odnosi se na vrijeme tijekom kojeg će čovječanstvo zadesiti neviđene nevolje.

POVEZANE KNJIGE