Napokon doma

Napokon doma - Macomber, Debbie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macomber, Debbie
DIMENZIJA
4,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Napokon doma.pdf
ISBN
6998004650530

OPIS

Topao obiteljski roman koji podsjeća na vrijednost i snagu obiteljskih spona. Cassie je provela idilično djetinjstvo uz roditelje i dvije sestre. Među njima je vladala radost i sloga – ali mnogo godina poslije, svađe i razlike među sestrama dovele su do toga da više međusobno ne komuniciraju. Tek kada ju podjela roditeljske ostavštine natjera da opet s njima stupi u kontakt, Cassie će uvidjeti koliko joj je ljubav i podrška sestara nedostajala u životu.

nadajući se da je prošlost iza nje, Cassie se s kćeri vratila u Washington. Iako njezine sestre ne žive daleko od nje, ne očekuje da će se sresti s njima.

Koliko ljudi žele pomoći, to je stvarno dirljivo. Stanemo s kombijem u selu, ljudima pakiram u kutije što biraju... NAPOKON DOMA Trpimir Vicković Vicko: 'Nakon dva dramatična mjeseca u bolničkom krevetu, ponovno hodam!' TEŠKI DANI Matko Jelavić hitno operiran: 'Tata spava kao beba, vratila mu se boja u lice, ali mora prestati pušiti' Napokon će početi gradnja novog studentskog doma u Zadru, a zna se i kada će biti zgotovljen.

POVEZANE KNJIGE