Ucijenjeni milijarder

Ucijenjeni milijarder - Anne, Melody | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Ucijenjeni milijarder.pdf
ISBN
9393548621298

OPIS

Cassandra ili Cassie, kako je svi zovu, pokušava uspijeti u svjetu, novinarstva. Želi dobiti ekskluzivni intervju sa slavnim Maxom Andersonom ali on joj ne želi uzvratiti pozive. Nije spremna odustati a i sudbina se uplela i pomogla joj. Jednog je popodneva otišla u šetnju, a zatim joj se pred očima sve zacrnjelo. Probudila se u bolnici saznavši da ju je autom udario nitko drugi nego Max Anderson. On joj ponudi isplatiti odštetu, no ona želi samo jedno od Maxa a to je ekskluzivni intervju. Peta knjiga serijala o Andersonima. Pridružite se pustolovinama ove moćne obitelji, čiji članovi imaju jedni druge, bogatstvo, a uskoro i ljubav…

Snapchat je počeo kao projekt kojeg je radio dok je bio student na Sveučilištu Stanford, a kako se projekt razvijao postajao je sve popularniji kod studenata. Melody Anne - Ucijenjeni milijarder. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

PDV. Cassandra ili Cassie, kako je svi zovu, pokušava uspjeti u svijetu novinarstva.

POVEZANE KNJIGE