Buđenje gospođice Prim

Buđenje gospođice Prim - Sanmartin Fenollera, Natalia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sanmartin Fenollera, Natalia
DIMENZIJA
6,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Buđenje gospođice Prim.pdf
ISBN
7012523102625

OPIS

Prudencia Prim inteligentna je i uspješna mlada žena. Iznimno dobro poznaje književnost, a ime joj krasi više od jedne akademske titule. No sve to nije ju moglo pripraviti za život u idiličnu mjestašcu San Ireneo de Arnois u koje je došla prihvativši posao privatne knjižničarke. Njezin poslodavac, intelektualac, ljubitelj je knjiga uvijek spreman na kritiku i pomalo bezobziran, no unatoč tome iznimno privlačan i šarmantan muškarac. A takvi su i njezini susjedi: šarmantni i ujedno ekscentrični gotovo u jednakoj mjeri i nadasve odlučni da očuvaju svoj životni stil i odupru se utjecajima “modernoga” svijeta koji ih okružuje. Prudencia se nadala da će u San Ireneu pronaći prijatelje, ali nije očekivala buđenje ljubavi, kao ni to da će njezini pogledi na život biti pred izazovima koji će je dovesti do nenadanih otkrića, umijeća uživanja u malim stvarima i duboke radosti. Poput meka kašmirskoga džempera ili šalice vruće čokolade zimi, poput prve proljetne zrake sunca, Buđenje gospođice Prim neobična je priča koja vas grije, obavija i čini da se osjećate dobro. Jer ovo je konačno knjiga koja pomiruje razum i osjećaje, jedinstvena, dražesna, topla i zabavna priča o ljubavi, književnosti, smislu života i potrazi za istinskom srećom. “Suptilna, osebujna i nadahnjujuća priča koja će vam taknuti srce i otvoriti ga za ljepotu malih stvari u životu.” -Elle “Oda jednostavnim životnim radostima.” -The Huffington Post

Jer ovo je konačno knjiga koja pomiruje razum i osjećaje, jedinstvena, dražesna, topla i zabavna priča o ljubavi, književnosti, smislu ... Natalia Sanmartin Fenollera BUĐENJE GOSPOĐICE PRIM. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži II Knjiga BUĐENJE GOSPOĐICE PRIM Prodajem knjigu Buđenje gospođice Prim autorice Natalie Poput meka kašmirskoga džempera ili šalice vruće čokolade zimi, poput prve proljetne zrake sunca, Buđenje gospođice Prim neobična je priča koja vas grije, obavija i čini da se osjećate dobro.

Ne čudi stoga što ju je svjetski poznati magazin Elle u pohvalnom članku opisao riječima: "Suptilna, osebujna i nadahnjujuća priča koja će vam taknuti srce i otvoriti ga za ... Buđenje gđice Prim knjiga je koja će učiniti da zadržite dah i tražite nove slobodne minute kako biste joj se vratili. Evo kako je to doživjela Katarina.

POVEZANE KNJIGE