Prva večernja zvijezda

Prva večernja zvijezda - Phillips, Elizabeth Susan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Phillips, Elizabeth Susan
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Prva večernja zvijezda.pdf
ISBN
8995072924285

OPIS

On je bivši vođa navale ragbijaške momčadi Chicago Stars. Ona pokušava biti uspješna vlasnica istražiteljske agencije. Njezin prvi posao? Njega pratiti. Recimo samo da joj ne ide dobro. Nimalo dobro…Piper Dove žena je sa snom – želi postati najbolja istražiteljica u Chicagu. Prvi joj je posao uhođenje Coopera Grahama, bivšega vođe navale Chicago Starsa. No Graham ju je uočio i ta ga činjenica uopće ne veseli. Osim toga, on zna da je neprijatelja najbolje držati blizu pa joj daje ponudu da počne raditi za njega – no ne kao tjelohraniteljica,jer on tvrdoglavo odbija priznati da mu je tjelesni čuvar potreban. Umjesto toga, zaposlio ju je kako bi držala na oku zaposlenike njegova ekskluzivnoga novog noćnog kluba. Ali Coopov život mogao bi biti u opasnosti i Piper je odlučila da će ga zaštititi, želio on to ili ne. A tada, naravno počinje igra! Igra između Coopera Grahama, legendarnoga sportskog junaka koji uvijek dobije što želi – čak i kad je ono što želi možda neustrašiva istražiteljica – i nepokolebljivo odlučne Piper koja mu želi dokazati da je žilava koliko i on. Od prometnih čikaških ulica do blistave vode zaljeva Biscayne, dvoje ljudi koji ne podnose poraz stavit će na kušnju i sami sebe i jedno drugoga kako bi otkrili što je u životu najvažnije…

Ona pokušava biti uspješna vlasnica istražiteljske agencije. Njezin prvi posao? Njega pratiti.

Zaliha u klupskim centrima > Najveći izbor e-knjiga na hrvatskom jeziku, pronađite veliki izbor svjetskih hitova u našem katalogu. Registriraj se, preuzmi aplikaciju, uživaj u novom načinu čitanja. Venera je drugi planet po udaljenosti od Sunca, bez satelita, nešto manji od Zemlje (promjer 12.104 kilometara).Na nebu je najsjajniji planet i pokazuje Venerine mijene.Od Sunca se najviše udalji 47° pa se vidi ili uvečer kao Večernja zvijezda ili ujutro kao Jutarnja zvijezda, odnosno Danica.Os vrtnje gotovo je okomita na ravninu staze.

POVEZANE KNJIGE