Tajne veze

Tajne veze - Matić, Đorđe | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matić, Đorđe
DIMENZIJA
5,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne veze.pdf
ISBN
2959316387522

OPIS

Zbirka eseja Tajne veze, s podnaslovom Slušanja, osluškivanja, posve je iznimna u svom pristupu glazbi i glazbenicima, i preko njih, nama ovdašnjima – ondašnjima i sadašnjima. Đorđe Matić pažljivo sluša i osluškuje, dubinski sondira, pomno čita i proniče – neupitno uspješno – u tajne veze i značenja koja će mnogom površnom slušatelju-konzumentu naprosto promaknuti, a onima koji mu se pridruže u (re)interpretiranju ne samo glazbe, otvorit će neke nove vizure i navesti ga na neka svježa tumačenja i glazbe koju je slušao i sluša, i sredine u kojoj je živio i živi. Stilski osebujan i samosvojan, imaginativan i akribičan, dojmljive erudicije i istančane auditivne percepcije, senzibiliziran za jedva čujne vibracije i odjeke, sklon poliperspektivnom sagledavanju fenomena kojima se bavi, blagodareći – teško izborenom – povlaštenom položaju promatrača iz iskošenog, egzilantskog, apatridskog motrišta, Matić razabire nijanse u semantici i izvodi katkad na prvi pogled začudne, ali neumoljivo logične zaključke, vješto žonglirajući prostorno-vremenskim asocijacijama, povezujući ono naizgled posve nepovezivo i pokidano, i približavajući ono naizgled beznadno udaljeno.

u Beogradu, naveden je prilično pristran, neutemeljen popis „masona u KPJ i SKJ". Među 17 objavljenih imena - od Tita do Koče Popovića - tu je i ime Vladimira Velebita, pravnika, odvjetnika, partizanskog časnika ... Ponekad su i korisne Znak zdrave veze: Pet svađa koje odrade i najsretniji parovi OBJAVA: 29.04.2019, 16:40h IZMJENA: 29.04.2019, 16:44h AUTOR: 24sata Tajne duge i uspješne veze poprilično su jednostavne Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebali ostati između partnera i ne bismo ih smjeli dijeliti s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima.

Ako dode do toga da Vaše mišljenje promijenite, možete rado preci u rubriku VEZE. Tajne veze Brkića i elitne prostitucije. 02.

POVEZANE KNJIGE